השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם בהקדם!
חיוך הוא קו עקום שמיישר הכל ולזה אנחנו בדיוק שואפים באמצעות יישור שיניים בכרמיאל אצל ד"ר עידית ברקנא, מומחית ליישור שיניים (ד"ר עידית ברקנא מקבלת מטופלים במרפאתה של ד"ר טל ברג ובימים אחרים מטפלת באזורים נוספים בארץ).
החיוך היפה שלכם מתחיל כאן איתנו, באמצעות טיפולים מתקדמים ליישור שיניים.
אם אינכם מרוצים ממראה השיניים שלכם או ממראה החיוך שלכם, סובלים לדוגמא משיניים עקומות, בולטות יתר על המידה או כל בעיה אורתודונטית אחרת שדורשת טיפול אז הגעתם למקום הנכון!
ד"ר עידית ברקנא, מנהלת מחלקת אורתודונטיה בבית החולים תל השומר ובעלת ניסיון עשיר בתחום.
ד"ר עידית מבצעת יישור שיניים למבוגרים, לילדים ולנוער, במגוון שיטות וטכניקות מתקדמות המאפשרות יישור שיניים שקוף, דיסקרטי וכזה שלא פוגע בדימוי ובביטחון העצמי של המטופל.
חשוב מאוד להבין כי בתחומים כגון יישור שיניים יש משקל רב ליכולות ולידע של איש המקצוע.
ד"ר עידית ברקנא היא בעלת רישיון מומחה מטעם משרד הבריאות ומטפלת במגוון רב של מקרים.
מתלבטים בנוגע ליישור שיניים? צרו קשר
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם בהקדם!
זקוקים לייעוץ ומידע נוסף? השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מהירות שלא באה על חשבון איכות היא נדבך חשוב בטיפולים אורתודונטים. ד"ר עידית ברקנא עושה כל שביכולתה על מנת לבצע טיפולי יישור שיניים מהירים אך איכותיים. אנחנו מבינים כי ככל שהטיפול יניב תוצאות מהירות יותר כך אתם תרגישו בנוח יותר. ד"ר עידית מאמצת טכניקות חדשניות המאפשרות לבצע יישור שיניים מהיר ואסתטי לקהל מטופלייה.
יישור שיניים שקוף מתבצע באמצעות פלטות שקופות הנקראות קשתיות ומיוצרות על סמך תוכנית טיפול ממוחשבת. קשתיות אלו מוחלפות כל 7-10 ימים כתלות בהתקדמות הטיפול. קשתיות אלה שקופות לגמרי מבלי שהסביבה הקרובה תבחין בהן כלל. המטופל יכול להסיר את הקשתיות בכל שלב, הן לצורכי אכילה, ניקיון או כל צורך שעולה. שיטת הקשתיות השקופות מאפשרת למתרפא להנות משיניים ישרות בתהליך דיסקרטי. יתר על כן, ניתן להנות מהיגיינה מעולה מאחר והקשתיות ניתנות להסרה בקלות וניתן לצחצח את השיניים ביסודיות. יישור שיניים שקוף באמצעות אותן קשתיות זוכה לאחוזי הצלחה גבוהים מאוד ונמצא מועדף על ידי מטופלים רבים.
זהו בעצם טיפול המאפשר יישור שיניים בעזרת סמכים קבועים המודבקים על צדם החיצוני של השיניים. מדובר על סמכים מתכתיים או כאלה המיוצרים מחרסינה ופחות בולטים. בין הסמכים עובר חוט מתכת שמקשר ביניהם. הסמכים בהם ד"ר עידית משתמשת הינם בעלי מנגנון סגירה מיוחד ללא צורך בגומיה מסביב לסמך, דבר המקטין באופן משמעותי את החיכוך בין החוט לסמכים ומאפשר תנועת שיניים קלה, מהירה ובפחות כאב. שיטת יישור זו מתאימה הן למבוגרים והן לילדים.
מטופלים רבים מתלוננים על בעיה אסתטית הנובעת מרווחים בעיקר בין השיניים הקדמיות ופונים לעזרתו של רופא ליישור שיניים על מנת לצמצם או להעלים את הרווח כליל. רווחים בשיניים יכולים להיווצר ממספר סיבות כגון שיניים קטנות, פערים בין גודל הלסת לגודל לשיניים או הרגלים לדוגמת מציצת אצבע. בעזרת יישור שינים ניתן לפתור בעיות אלו.
צפיפות של שיניים גורמת לשיניים לעלות זו על זו וליצור מראה שאינו אסתטי. שיניים צפופות קשה מאוד לנקות, דבר שפוגע בשמירה על ההיגיינה ויכול להוביל לבעיות ודלקות חניכיים. בעיה זו נגרמת לרוב בעקבות קשת שיניים צרה. ישנן דרגות צפיפות שונות, הנעות בין קלות, בינוניות או קשות, וכמובן שהטיפול צריך להיות מותאם לדרגת הצפיפות ולאופי הבעיה.
בליטה של שיניים קדמיות עליונות היא בעיה נפוצה. מקור הבעיה יכול להיות עמדה לא תקינה של השיניים העליונות שנגרמה לדוגמא עקב מציצת אצבע לאורך זמן רב, או שהבעיה נגרמת עקב מיקום לא תקין של הלסתות עצמן וכך נוצר פער בין השיניים התחתונות לשיניים העליונות. ניתן על ידי יישור שיניים לטפל בבעיה זו כאשר הטיפול יתוכנן בתלות במקור הבעיה.
ד"ר עידית ברקנא היא בעלת רישיון מומחה ביישור שיניים מטעם משרד הבריאות. מדובר על הסמכה נוספת מעבר ללימודי רפואת שיניים. ד"ר עידית ברקנא בעלת ניסיון רב בתחום יישור השיניים בישראל, באמתחתה ניסיון רב בטיפול במקרים מורכבים שעל מנת לטפל בהם נדרש ידע רב וטיפול איכותי ומקצועי.
יישור שיניים למבוגרים הוא תחום שהפך מבוקש יותר ויותר בשנים האחרונות. ישנה עלייה משמעותית ברמת המודעות של האוכלוסייה ואיתה גם עלייה בביקוש לטיפולים אסתטיים. כיום ניתן לבצע יישור שיניים למבוגרים בשיטות מתקדמות המאפשרות לבצע את הטיפול בדיסקרטיות רבה ובגמישות רבה למטופל. יישור שיניים למבוגרים המתבצע באמצעות קשתיות שקופות מאפשר למתרפאים לעבור את התהליך ללא הצורך בהדבקת סמכים על השיניים, ומאפשר קבלת תוצאות אסתטיות ומצוינות.
יישור שיניים לילדים יכול להתבצע בעזרת מגוון שיטות, אשר כולן יובילו לתוצאות טובות בטווח הארוך. יישור שיניים לילדים ניתן לעשות על ידי סמכים המודבקים לצידן החיצוני של השיניים או על די קשתיות שקופות. ד"ר עידית ברקנא רואה חשיבות ושליחות רבה בביצוע יישור שיניים לילדים ונמצאת עם היד על הדופק בכל הקשור להתפתחויות בתחום.
יישור שיניים במרפאת השיניים בצפון משרתת קהל מטופלים לכל תושבי הצפון, בין אם אתה גרים בכרמיאל, כבפר ורדים, יישובי משגב והסביבה - אנחנו מחכים לכם. אל תתפשרו על איכות טיפול, פנו אלינו לתוצאות מדהימות. המרפאה ממוקמת באוזר נגיש, מרכזי ונוח לחנייה.
ניתן להתקשר אלינו למספר 072-395-2280 ובאפשרותכם גם לקבוע תור דרך טפסי יצירת קשר באתר.
בפגישה הראשונה תבצע ד"ר עידית ברקנא בדיקה יסודית לפיה תוכל להמליץ על אפשרויות הטיפול השונות. בדיקה זו אמנם בתשלום (בעיקרם דמי רצינות שיאפשרו לכם לקבל תמונת מצב אובייקטיבית ויסודית, להבין מה החלופות האפשריות ובאיזה תקציב).
מומלץ להגיע עם צילומי רנטגן רלוונטים לשם קבלת תמונת מצב מעודכנת.
אנחנו מתחייבים: